بر اثر سقوط هواپیمای اوکراینی «آنتونوف 140» در 70 کیلومتری شمال اصفهان، 45 سرنشین آن که از کارشناسان و متخصصان صنایع هوائی روسیه و اوکراین بودند، جان باختند.
1370
دکتر حسن حبیبی معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، لطمهای به قراردادهای منعقده میان ایران و شوروی سابق نخواهد زد و دولت روسیه را وارث این معاهدات میدانیم.
1357
امام خمینی در آستانه سالروز میلاد حضرت مسیح(ع) خطاب به مسیحیان جهان پیامی منتشر کردند، در بخشی از این پیام آمده است: من از روحانیت مسیح میخواهم که سران کشورهای قدرتمند را نصیحت کنند و حمایت آنان را از کسی که پشت به تعالیم آسمانی میکند تقبیح کنند.
بیش از یکصد تن از استادان دانشگاه، ساختمان وزارت علوم را اشغال کردند و خواستار خروج نظامیان از دانشگاهها شدند.
مدارس تهران تعطیل شد و 20 دانشآموز هنگام تظاهرات توسط نظامیان به شهادت رسیدند. در همین روز «پل گریم»، مدیر امریکایی کنسرسیوم نفت در اهواز به هنگام رانندگی هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد.
1355
هشت نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق ـ منافقین ـ در درگیریهای مسلحانه خیابان وثوق و شهرآرا کشته شدند.
1354
سرانجام پس از 48 ساعت اسارت و سرگردانی، کلیه وزیران اوپک از جمله جمشید آموزگار در الجزیره آزاد شدند.
1353
ژاک شیراک نخستوزیر فرانسه به دعوت همتای ایرانی خود ـ هویدا ـ به تهران آمد و راجع به همکاریهای اتمی دو کشور، ساخت مترو در تهران و انتقال تکنولوژی تولید انبوه تلویزیون رنگی در ایران، با مسئولان ایرانی مذاکره کرد.
1350
حکومت بعثی عراق به بیش از یکهزار خانواده ایرانی مقیم آن کشور اخطار کرد هر چه سریعتر خاک عراق را ترک کنند.
1349
پرویز ثابتی رئیس اداره یکم ساواک، اسرار نقشههای تیمور بختیار را فاش کرد. ویگفت: بختیار 20 شبکه مسلح را در شهرهای ایران به وجود آورده و قرار بود شخصیتهای مملکتی را در مجالس ختم ترور کند. وی اسامی 28 نفر از رجال و امرای لشکری را که قرار بود ترور شوند، ارائه کرد. بختیار 5 ماه پیش به دست عناصر ساواک به قتل رسید.
1343
«آباابان» معاون نخستوزیر رژیم صهیونیستی وارد تهران شد.
1302
روزنامه طلوع در رشت به مدیریت میرزا محمودخان ـ محمودرضا طلوع ـ و سردبیری میرزا ابراهیم خان ـ ابراهیم فخرایی ـ انتشار یافت.
1300
«روتشتین» وزیر مختار شوروی در تهران رسماً نسبت به اقدام دولت ایران در واگذاری امتیاز نفت شمال به شرکت امریکایی «استاندارد نیوجرسی» اعتراض کرد.
1290
ناصرالملک نایبالسلطنه، از یپرمخان رئیس نظمیه خواست در اعتراض به مخالفت نمایندگان با اولتیماتوم روسیه، مجلس را تعطیل کند.
جنگهای گسترده خیابانی میان مردم و قوای روس در سراسر تبریز جریان دارد.